Pelasinko tyhmästi?

Home Forums Nettiturnaukset Ilmaisturnaukset Pelasinko tyhmästi?

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #1316
    Meifels
    Participant

    Eli näin juu lähti tämän pojan rahat. Onneksi oli freeroll mutta olisitteko foldanneet tässä tilanteessa?

    ame ID 574043202 starting – 2005-11-11 20:33:02

    ** $1,000 FREEROLL:Table 271 [Multi Table Hold ’em] (100.00|200.00 No Limit – MTT) Real Money

    – junkvault sitting in seat 1 with $4885.00

    – Madridista sitting in seat 2 with $6375.00

    – Dopping sitting in seat 3 with $805.00

    – costyg sitting in seat 4 with $1570.00

    – judgenico sitting in seat 5 with $1830.00 [Dealer]

    – MarkThunder sitting in seat 6 with $6075.00

    – tvhereward sitting in seat 7 with $1330.00

    – nimimerkki_poistettu sitting in seat 8 with $5570.00

    – raul18 sitting in seat 9 with $8495.00

    – IM4HSKRS sitting in seat 10 with $2370.00

    MarkThunder posted the small blind – $50.00

    tvhereward posted the big blind – $100.00

    ** Dealing card to nimimerkki_poistettu: 10 of Clubs, King of Hearts

    nimimerkki_poistettu raised – $200.00

    raul18 called – $200.00

    IM4HSKRS folded

    junkvault folded

    Madridista called – $200.00

    Dopping folded

    costyg folded

    judgenico folded

    MarkThunder called – $200.00

    tvhereward folded

    ** Dealing the flop: 4 of Hearts, 9 of Hearts, 6 of Hearts

    MarkThunder checked

    nimimerkki_poistettu checked

    raul18 bet – $599.00

    Madridista folded

    MarkThunder folded

    nimimerkki_poistettu called – $599.00

    ** Dealing the turn: 5 of Hearts

    nimimerkki_poistettu bet – $1500.00

    raul18 went all-in – $7696.00

    nimimerkki_poistettu went all-in – $3271.00

    raul18 shows: Queen of Clubs, Ace of Hearts

    ** Dealing the river: Jack of Clubs

    raul18 wins $11640.00 from the main pot

    End of game 574043202

    Itsellä siis väri ja korkein kortti oli K mutta tällä toisella olikin sitten se pakan ainoa A. 😐

    #46457
    kenties
    Participant

    K: Pelasinko tyhmästi
    V: kyllä

    Tuosta positiosta KTo:lla ei kannata maksaa, puhumattakaan korottamisesta 🙂

    #46459
    Meifels
    Participant

    No jaa-a, toisis paras väri oli, että kyllä mulla minusta aika hyvät mahdollisuudet oli voittaa, ja väriä lähdin hakemaan K-parin ohella, Mutta pelatessa oppii aina uutta, oikeastaan ei tullut enää turnin nähdessä mieleenkään, että tällä olisi ässä hihassaan mutta sieltähän se sen putkautti. Muuten meni kyllä turnaus kivasti, eka tarjos AA paria ja sain AAA ja heti perään KK ja sain KKK, kivasti tuli noilla rahaa, vielä kun saisi toisen kerran elämässä. 😆

    #46460
    Jarcon
    Participant

    Kenties tarkoitti varmaankin PF peliä, KTo ei oo pelattavissa tuossa tilanteessa, ei sitten millään…

    #46467
    Meifels
    Participant

    Ei aina voi odottaa, että peli kulkee ennalta määrätyn kaavan mukaan, pelaan kortit silloin kun tuntuu oikealta mutta vaikka olisin ollut jakajana niin ei tilanne olisi muuttunut mitenkään. Kyse onkin nyt lähinnä siitä, että onko järkeä ottaa tuollaisessa tilanteessa riskiä, että jos saat värin ja sulla on K niin pelaat sen, etkä foldaa?

    #46469
    Finnisher
    Participant

    Usein freerolleissa kolmen saman maan kortin flopatessa, tuon kyseisen maan ässän omaava henkilö ei helpolla foldaa mikäli tuossa vaiheessa on vielä mukana. “Usein” tulee freerolleissa otettua Klla tai Qlla takkiin noissa pöydässä neljän väri -tilanteissa.
    Paha tuohon on sanoa, mutta sait siis 3,5-kertoimen tuolle all-inilles ja käytännössä vain yksi kortti voittaa sinut. Itse olisin aivan varmasti, ainakin freerollissa, läväyttänyt merkit keskelle hammasta purren, vaikka siinä nappulan painamisvaiheessa olisikin melko varma olo lopputuloksesta. 😐

    #46470
    Bester
    Participant

    Miun mielipide on että tuossa tilanteessa olisi ehdottomasti pitäny betata flopilla, kun kerran pf:kin löit, jos vastapuoli olisi vielä korottanut, fold.
    Tarkempaan analyysiin pitäs tietää että mikä oli oma ja vastapuolen imago tuollahetkellä.

    #46474
    Meifels
    Participant

    Jooh, ei se ole helppoa tuollaista kättä heittää pois, noh jokaisesta pelistä jää aina jotain uutta käteen ja tietoja voi soveltaa jatkossa. Imagoa noissa 10 000 pelaajan freerolleissa ei kyllä pahemmin kerkeä muodostua kun koko ajan siirretään pöydästä toiseen mutta ehkä tuokin sitten koitui kohtaloksi mutta ei voi mitään, täytyy ottaa riskejä eihän sitä muuten uskalla millään parilla lähteä mukaan ennen floppia kun aina voi jollain olla AA kädessä. 🙄

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • The forum ‘Ilmaisturnaukset’ is closed to new topics and replies.