• Ruling-kysymys

    Home Forums Pokeritieto Kasinopokeri Ruling-kysymys

    Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
    • Author
      Posts
    • #38403
      Pokeriukko
      Participant

      Tapahtui Brysselin kasinolla:

      2/4 plo5 btn Mississippi 14

      2 maksua

      Hero 80 kk643ds

      4maksua

      Flop k96r

      Hero pot, 3 maksua (allin 160-320)

      Kysytään montako boardia, Hero 1 muut 2

      Jaetaan turn K, Hero näyttää Kk, kaks vihua muck…

      …ja tässä vaiheessa jakaja pysäyttää actionin ja huomaa kädessään olevan liian vähän kortteja, sillä pöytään otettiin 15min takaperin yhdeksäs pelaaja idealla, että co on aina sitout, jota tässä jaossa ei huomattu toteuttaa.

      Hero itse päätteli muiden möykätessä, että eipä tuossa kai voi kuin palauttaa rahat eikä nostanut meteliä. Ranskaa puhuvat kanssapelaajat(jotka eivät jakoon osallistuneet) ja joukkio muita pöydän ääreen kokoontuneita olivat toki eri mieltä.

      Brassi tuomitsikin näin pahottelujen kera.

      Myöhemmin kun useat kanssapelurit tulivat vaahtoamaan ranskaksi tupakointitilaan, että asiasta olisi pitänyt valittaa ylemmäksi ja kasinoa maksamaan korvauksia tilanteista jäin miettimään, että olisiko tilanteesta voinut kostua enemmän. Ilmaiset juomat toki tajusin pyytää viikonlopuksi, eli saapahan tuossa pari sataa evtä vetämällä parhaita viskejä.

      Line-ehdotuksia vastaaviin tilanteisiin?

      Edit. Lisätty käsi

      #941285
      AA23
      Participant

      Tuntuu oudolta, että koko käsi peruttaisiin siinä vaiheessa, kun floppi ja turn on jo pelattu.

      Jos ymmärsin oikein, niin jäi kiinni 2 kortista: pelaajilla 9×5 =45, polttokortti 1, floppi 3, polttokortti 1, turn 1, eli yhteensä käytetty 51 korttia ja jakajalla on enää 1 kortti, kun vielä tarvittaisiin 3 korttia (poltto, river, pakkaan jäävä).

      Todennäköisesti Helsingin kasinolla olisi tässä vaiheessa olisi sotkettu mukaan nuo kaksi poltettua korttia, jolloin jakajalle olisi saatu käteen tarvittavat 3 korttia. Sama toimintatapa (polttokorttien mukaanotto) on käytössä esim. sevenissä, kun lopussa pyritään välttämään yhteisen kortin jakamista.

      Mutta en ole törmännyt ihan vastaavaan tilanteeseen, joten ei varmaa käsitystä Helsinginkään tulkinnasta.

      Koko jaon peruminen tuntuu kyllä ihan väärältä.

      #941292
      Aki
      Participant

      Missään tapauksesa ei pitäisi olla missdeal, aivan liikaa actionia. En ole muuten varmaan koskaan missään nähnyt missdealia tuomituksi flopin jälkeen. Jossain missdealia ei tule, jos joku on tehnyt jotain, kuten kipannut pre. Helsingissä vaadittiin 90-luvulla 3 actionia, kuten Hollannisssakin, josta säännöt tulivat.

      Melko sama, jaetaanko suoraan se viimeinen kortti vai sekoitetaanko mukaan jo poltetut.

      #941300
      Pokeriukko
      Participant

      Kiitos vastauksista.

      Kävin vielä lauantaina puhumassa brassin kanssa kyseisestä tilanteesta. Oli kysynyt kokeneemmalta kollegalta mielipidettä ja saanut vastaukseksi suoraan saman: bad ruling. Oli kuitenkin perjantai-iltana ylimmän päätäntävallan omaava, eikä olisi päätöstä pyörtänyt no matter what.

      #941302
      hauturi
      Participant

      @Pokeriukko wrote:

      Oli kysynyt kokeneemmalta kollegalta mielipidettä ja saanut vastaukseksi suoraan saman: bad ruling

      Yllättävän suoraselkäistä, jos tunnusti tuon itse.

      #941303
      Killah
      Participant

      No ei ihan sama, mutta nain Taalla filippiineilla Davaossa juuri paiva pari sitten jaon ompussa(pienta sellaista), missa oli actionilla flopissa ja ennen ja sitten turnissa yksi korealainen mainitsi etta silla on vaan kolme korttia(oli maksellu tai korotellu pottia) ja vaitti etta vasta silloin huomasi… No kasi tuomittiin kuolleeksi(ja kyllahan se vastuu toki pelaajalla on) ja menetti investoimansa rahansa(olis sil ollu pari ja nutsi varin veto kolmellakin kortilla)… Kyllahan se vahan valitti sita ja pieni kohu nousi… mutta paatos pysyi ja rauhoittui lopulta.

    Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
    • You must be logged in to reply to this topic.